|
|
|
| почала ставити Апачку але набираючи localhost не бачу привітальної сторінки((
все робила як книжка пише(
в чому річ? | |
|
|
|
|
|
|
|
для: Kristi
(26.11.2009 в 15:19)
| | Установите Денвер | |
|
|
|
|
|
|
|
(26.11.2009 в 15:19)
| | Річ в тому, що Вам простіше встановити, як вам і порадили, Денвер.
Зайдіть на http://www.denwer.ru/, там є велика кнопка - Скачать денвер. Скачуєте пакет, розпаковуєте у себе на компьютері, а далі робіть все, як вимагають інструкції.
Це той самий Апач, який у вас не виходить поставити, але там набагато легше, ніж те, що ви робите. | |
|
|
|
|
|
|
|
для: Лена
(26.11.2009 в 15:27)
| | ммм.. скачала.
але в мене є ще одна проблема (коім всіх решти))) я не маю доступу до системного диску С бо треба іти до адміна просити і т.д. я зможу усе це поставити на якийсь інший? | |
|
|
|
|
|
|
|
(26.11.2009 в 15:54)
| | Ставьте на любой диск, виртуальный диск укажите как Z, и создавайте свои проекты в крневой папке Денвера (в подпапке www проекта будут ваши файлы), а то ваш админ вам кроме localhost может тоже ничего не разрешает? | |
|
|
|
|
|
|
|
для: sim5
(26.11.2009 в 16:02)
| | у меня денвер на флешке, все проекты в localhost, админ "не колышит" ни разу.... | |
|
|
|
|
|
|
|
(26.11.2009 в 15:54)
| | Як це не маєте доступу до диску на своєму комп`ютері? Коли встановлюєте у себе Денвер, вас просять дати назву того диску, на який ви хочете поставити Апач, введіть букву Z - у вас з`явиться цей віртуальний диск.
Якщо це можливо, встановлюйте на якийсь інший диск, наприклад, на D, а віртуальний вкажіть Z | |
|
|
|
|
|
|
|
для: Лена
(26.11.2009 в 16:06)
| | нема доступу щоб інсталювати туди що небудь. підозрюю що саме тому мені не пройшло робити як по книжці..
доречі походу реально поставилась))
спс!! | |
|
|
|